ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 σαν μια οικογενειακή επιχείρηση. Είναι το "απόσταγμα" της εμπειρίας είκοσι και πλέον ετών από την ενασχόλησή μας με την αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση. Η Εταιρεία μας εκφράζει το μεράκι μας για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών τόσο από ελληνικές όσο και διεθνείς ποικιλίες συνδυάζοντας την τεχνολογία με την παράδοση.

  Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΜΑΣ

Βρίσκεται στην Βοιωτία, στους πρόποδες του Πτώου Όρους ανάμεσα στην Υλίκη και την Παραλίμνη και καλύπτει έκταση 45 στρεμμάτων. Η κλίση του εδάφους και ο προσανατολισμός του αμπελώνα σε συνδυασμό με το ελαφρύ αμμουδερό χώμα βοηθούν στην τέλεια αποστράγγισή του και στην παραγωγή σταφυλιών με πλούσια αρώματα και ισορροπημένες οξύτητες. Το μικροκλίμα της περιοχής με τους ήπιους βροχερούς χειμώνες, την μεγάλη ηλιοφάνεια του καλοκαιριού αλλά και τις νυχτερινές αύρες που δροσίζουν τα κλήματα, είναι ιδανικό για την σωστή ωρίμανση των σταφυλιών και για την υψηλή ποιοτική τους απόδοση.

   Καλλιεργούμενες ποικιλίες:

Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Ασύρτικο, Μοσχάτο.

  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ανάδειξη του παραδοσιακού ποιοτικού κρασιού ως ιδανικού συντρόφου της καθημερινότητας και βασικού στοιχείου της ελληνικής διατροφής σε συνδυασμό με την οικολογία. Γι’αυτό…

  ΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ